Jäseneksi?

Liittyessäsi Kuhmon koiraharrastajat ry:n jäseneksi, olet tervetullut kehittämään yhdessä jäsentemme kanssa koiraharrastustoimintaa Kuhmossa. Jäsenyyteen sisältyy äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenemme saavat käyttää Mammankaivon kenttää ja yhdistyksen esteitä sekä muita koulutustarvikkeita. Halutessasi kontin lukon numerokoodin, ota yhteyttä hallitukseen koiraharrastajat(a)gmail.com.

Järjestämämme koulutukset ja kurssit ovat jäsenillemme edullisempia kuin ei-jäsenille. Jäsenemme ovat etusijalla koulutuksiin ilmoittautuessa.

HauSport tarjoaa (vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneille) jäsenillemme ”Koiraharrastajan oman etusetelin”, jota vastaan saat yhdestä valitsemastasi tuotteesta -20% alennuksen. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita (ei koiran ruoat). Seteli on jäsentalouskohtainen ja voimassa vuoden 2019 loppuun saakka HauSport myymälässä. Jäsenmaksun maksettuasi etusetelin voit noutaa puheenjohtajaltamme Sarilta Päivänpaisteesta sovittuna ajankohtana. Ole siis yhteydessä Sariin ( puh. 040 - 137 8855 )!


------------------------------------------------------------------------------------------ 

JÄSENMAKSU OHJEET

Talouskohtainen jäsenmaksu vuodelle 2019 on 15 euroa (myös perheenjäsenesi pääsevät mukaan koiraharrastajien toimintaan yhdellä maksulla). Erillistä liittymismaksua ei ole.


Saaja: Kuhmon koiraharrastajat ry
Tili: FI26 5177 0020 0160 57
Maksu: 15,00 e

HUOM!!! 
Viesti: JÄSENMAKSU 2019, sähköpostiosoitteesi ja toimintaan osallistuvien perheenjäsentesi nimet, erillistä viitenumeroa ei ole. 

Helpotathan jäsensihteerin työtä ja laitat sähköpostiosoitteesi viestiin, vaikka olisit ollut jo aiemmin jäsen! Kaikkien pankkien viestikentät eivät hyväksy @ -merkkiä, laitathan sen muodossa (a).

Liittyessäsi jäseneksi suostut, että keräämme jäsenrekisteriimme sinun nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitettasi tarvitsemme jäsenkirjeiden lähettämistä varten.

------------------------------------------------------------------------------------------

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä jäsensihteeriin:
Elina Heikkinen, elinaheikkinen2014(a)gmail.com, puh:045-1820010 (txt, whatsapp)