Jäseneksi?

Liittyessäsi Kuhmon koiraharrastajat ry:n jäseneksi, olet tervetullut kehittämään yhdessä jäsentemme kanssa koiraharrastustoimintaa Kuhmossa. Jäsenyyteen sisältyy äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenemme saavat käyttää Mammankaivon kenttää ja yhdistyksen esteitä sekä muita koulutustarvikkeita. Yhdistyksen näyttelyteltta on jäsenten vuokrattavissa.

Kentän kopin avaimia on kouluttajilla ja niitä luovutetaan myös aktiivisesti treenaaville jäsenillemme, halutessasi avaimen itsellesi ota yhteyttä rahastonhoitajaamme: Marjukka Piirainen, marjukka.piirainen(a)gmail.com.

Järjestämämme koulutukset ja kurssit ovat jäsenillemme edullisempia kuin ei-jäsenille. Jäsenemme ovat etusijalla koulutuksiin ilmoittautuessa.

Jäsenmaksu ohjeet

Talouskohtainen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 15 euroa (myös perheenjäsenesi pääsevät mukaan koiraharrastajien toimintaan yhdellä maksulla). Erillistä liittymismaksua ei ole.

Saaja: Kuhmon koiraharrastajat ry
Tili: FI26 5177 0020 0160 57
Maksu: 15,00 e

HUOM!!! 
Viesti: sähköpostiosoitteesi ja toimintaan osallistuvien perheenjäsentesi nimet, erillistä viitenumeroa ei ole. 

Laitathan sähköpostiosoitteesi muodossa: esimerkki(a)esimerkki.com, kaikkien pankkien viesti kentät ei hyväksy @ -merkkiä. Jos et saa sitenkään laitettua sähköposti osoitettasi, voit toimittaa sen jäsensihteerille sähköpostitse.

( Liittyessäsi jäseneksi suostut että keräämme jäsenrekisteriimme sinun nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitettasi tarvitsemme jäsenkirjeen lähettämistä varten.)

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä jäsensihteeriin:
Kaisa Karppila, kaisa.karppila(a)gmail.com