Ajankohtaista & Koulutukset

SOSSURINKI 

Mammankaivon kentällä:

 - Ke 19.9. klo 18 Vetäjänä Elina
- Ke 26.9. klo 18 Vetäjänä Kaisa
- Ti 9.10. klo 17 Vetäjänä Sari E.
- To 18.10. klo 17 Vetäjänä Anne H. 

Kaikille koirakoille avoin sosiaalistamistapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista. Harjoitellaan yhdessä arkielämässä tarvittavia taitoja, esimerkiksi kontaktia ja ohituksia. Sopii kaikille koirille. Varusteiksi koiralle panta ja hihna (ei valjaita tai fleksiä). Otathan mukaan paljon koiralle mieluisia nameja. Sossurinki on ilmainen jäsenillemme, ei-jäsenille hinta 2€ /kerta. Säävaraus, sateella peruttu.

_____________________________________________________


KIMPPALENKKI

Kokoontuminen kirjaston parkkipaikalla sunnuntaina 30.9. klo 10.00.

Leppoisat lenkkimme sopivat kaikille koirakoille ikään, kokoon, koulutus tasoon ja kuntoon katsomatta, kesto noin puoli tuntia - tunti. Otathan mukaasi kakkapusseja ja koiralle mieluisia herkkuja. Huom, säävaraus, sateella peruttu.

_____________________________________________________


KOIRIEN PUUHAPÄIVÄ ELÄINTENPÄIVÄNÄ 4.10.

Järjestämme koirien puuhapäivän Mammankaivon kentällä torstaina 4.10. klo 17-19.

Ohjelmassa:

  • temppurata, joka koostuu helpoista eri harrastuslajien (agility, rally-toko, toko) esteistä ja liikkeistä. Sopii kaikille koirille, ei vaadi aiempaa osaamista. Temppuradan läpi menneet koirakot palkitaan.
  • peräkonttikirppis, voit tulla myymään kirppistavaraasi, esim. koiratarvikkeita, ym. Myynti auton peräkontista tai itsetuodulta pöydältä.
Temppurataan ja kirppikseen osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Säävaraus, kovalla sateella tapahtuma peruttu.
 _____________________________________________________


FUNDOG AREENAN TREENIVUORO
Kuhmon koiraharrastajat ry on vuokrannut talveksi oman treenivuoron Fundog areenalta Vuokatista (Lastaajantie 10). Fundog areena on lämmin harrastehalli, josta löytyy mm. agilityesteet, rally-toko ja toko välineet.

Vuoromme on torstaisin klo 18-20 marras-huhtikuun ajan (1.11.2018 – 25.4.2019). Jäsenellämme on mahdollisuus ostaa tälle ajalle treenioikeus hintaan 30€. Treenioikeuden ostaneille luodaan WhatsApp-ryhmä, jossa ilmoitamme muuttuvat avainkoodit, sovitaan kimppakyytejä, ym.

Maksuohjeet
Saaja: Kuhmon koiraharrastajat ry
Tili: FI26 5177 0020 0160 57
Maksu: 30,00 e
Viesti: Fundog ja nimesi ja puhelinnumerosi
Eräpäivä: 28.10.2018 (treenioikeuden voi ostaa myös myöhemmin)

Treenioikeuden ostaneet sitoutuvat noudattamaan Fundog Areenan sääntöjä: http://www.vuokattifundogareena.com/areenansaannot/

Yhteyshenkilö: Kaisa Karppila, kaisa.karppila(a)gmail.com


  _____________________________________________________

 PIKKUJOULU


Tulossa 30.11. pistäkäähän kalenteriin! ;) Lisätietoja tulossa myöhemmin…

  _____________________________________________________


PK-TOTTIS/TOKO TREENIT
  
Kalevalan nurmikentällä (os. Väinämöinen 10) keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen ja sunnuntaisin klo 10.00 alkaen.
Kalevalan kentällä saa käydä vapaasti muinakin päivinä treenaamassa, kentällä pk-esteet.

_____________________________________________________ Kuhmon koiraharrastajille on luotu whatsapp - ryhmä, jossa voi kysellä treeniseuraa lajiin kuin lajiin, kimppalenkille kavereita, ym. 
Kaikentasoiset koirakot on tervetulleita tutustumaan  lajeihin tai vaikkapa vaan sosiaalistamaan koiraansa kentän laidalle. 
 Liittymisessä linkin kautta on ollut ongelmia, halutessasi ryhmään, laita viestiä Elinalle (puh. 0451820010) niin lisätään sinut ryhmään :)