Ajankohtaista & Koulutukset

SOSSURINKI 

Mammankaivon kentällä

- Ke 21.11. klo 17 Vetäjänä Kaisa

(Huom. Säävaraus, sateella peruttu.)

Kaikille koirakoille avoin sosiaalistamistapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista. Harjoitellaan yhdessä arkielämässä tarvittavia taitoja, esimerkiksi kontaktia ja ohituksia. Sopii kaikille koirille. Varusteiksi koiralle panta ja hihna (ei valjaita tai fleksiä). Otathan mukaan paljon koiralle mieluisia nameja. Sossurinki on ilmainen jäsenillemme, ei-jäsenille hinta 2€ /kerta.

  _____________________________________________________

FUNDOG AREENAN TREENIVUORO

Kuhmon koiraharrastajat ry on vuokrannut talveksi oman treenivuoron Fundog areenalta Vuokatista (Lastaajantie 10). Fundog areena on lämmin harrastehalli, josta löytyy mm. agilityesteet, rally-toko ja toko välineet.

Vuoromme on torstaisin klo 18-20 marras-huhtikuun ajan (1.11.2018 – 25.4.2019). Jäsenellämme on mahdollisuus ostaa tälle ajalle treenioikeus hintaan 30€. Maksu on ohjaajakohtainen. 


Treenioikeuden ostaneille luodaan WhatsApp-ryhmä, jossa ilmoitamme muuttuvat avainkoodit, sovitaan kimppakyytejä, ym.

Maksuohjeet
Saaja: Kuhmon koiraharrastajat ry
Tili: FI26 5177 0020 0160 57
Maksu: 30,00 e
Viesti: Fundog ja nimesi ja puhelinnumerosi
Eräpäivä: 28.10.2018 (treenioikeuden voi ostaa myös myöhemmin)

Treenioikeuden ostaneet sitoutuvat noudattamaan Fundog Areenan sääntöjä: http://www.vuokattifundogareena.com/areenansaannot/

Yhteyshenkilö: Kaisa Karppila, kaisa.karppila(a)gmail.com


  _____________________________________________________

 PIKKUJOULU
Vietämme yhdistyksen pikkujoulua jouluisen ruokailun merkeissä perjantaina 30.11. klo 18 Hotelli Kalevalassa. 

Yhdistys maksaa 15 € aterian hinnasta yhdelle ruokailijalle/jäsentalous, eli omakustannushinta on 15 €. Muille osallistujille aterian hinta on 30 €. 

Ilmoittaudu 22.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen marjukka.piirainen(at)gmail.com  ja ilmoita samalla mahdolliset erityisruokavaliot. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Tervetuloa!

  _____________________________________________________


Kuhmon koiraharrastajille on luotu whatsapp - ryhmä, jossa voi kysellä treeniseuraa lajiin kuin lajiin, kimppalenkille kavereita, ym. 
Kaikentasoiset koirakot on tervetulleita tutustumaan  lajeihin tai vaikkapa vaan sosiaalistamaan koiraansa kentän laidalle. 
 Liittymisessä linkin kautta on ollut ongelmia, halutessasi ryhmään, laita viestiä Elinalle (puh. 0451820010) niin lisätään sinut ryhmään :)