Ajankohtaista & Koulutukset

 Toimintaamme osallistuessasi sitoudut noudattamaan sääntöjämme.
 ___________________________________________
  
KOIRANPÄIVÄNÄ 24.4.

Kokoonnumme klo 18 Mammankaivon kentällä. Ohjelmassa kimppalenkki (sopii kaikille koirakoille, erinomainen tilaisuus harjoitella hihnakäytöstä), jonka päätteeksi rentoa seurustelua ja makkaranpaistoa kentällä. Yhdistys tarjoaa makkarat ja mehua jäsenillemme. Tervetuloa! Varaathan mukaasi kakkapusseja ja koiralle mieluisia nameja.

 ___________________________________________

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ

Kuhmon koiraharrastajat ry osallistuu Unelmien liikuntapäivään 11.5. klo 10-14 Kalevalankankaalla. Jäsenemme koiriensa kanssa ovat tervetulleita kertomaan kanssamme erilaisista koiramaisista liikunta ja harrastus mahdollisuuksista. Tule käväisemään tai pitemmäksi aikaa, miten sinulle sopii. Tässä oiva tilaisuus sosiaalistaa koiraa, niin pentua kuin aikuistakin! Osallistumalla kerrytät talkoopisteitä. Ilmoitathan osallistumisesi 6.5. mennessä Sarille sari.eronen6(at)gmail.com
___________________________________________

FUNDOG AREENAN TREENIVUORO

Kuhmon koiraharrastajat ry on vuokrannut talveksi oman treenivuoron Fundog areenalta Vuokatista (Lastaajantie 10). Fundog areena on lämmin harrastehalli, josta löytyy mm. agilityesteet, rally-toko ja toko välineet.

Vuoromme on torstaisin klo 18-20 marras-huhtikuun ajan (1.11.2018 – 25.4.2019). Jäsenellämme on mahdollisuus ostaa tälle ajalle treenioikeus hintaan 30€. Maksu on ohjaajakohtainen. 


Treenioikeuden ostaneille luodaan WhatsApp-ryhmä, jossa ilmoitamme muuttuvat avainkoodit, sovitaan kimppakyytejä, ym.

Maksuohjeet
Saaja: Kuhmon koiraharrastajat ry
Tili: FI26 5177 0020 0160 57
Maksu: 30,00 e
Viesti: Fundog ja nimesi ja puhelinnumerosi
Eräpäivä: 28.10.2018 (treenioikeuden voi ostaa myös myöhemmin)

Treenioikeuden ostaneet sitoutuvat noudattamaan Fundog Areenan sääntöjä: http://www.vuokattifundogareena.com/areenansaannot/

Yhteyshenkilö: Kaisa Karppila, kaisa.karppila(a)gmail.com